VI ER TOP SKARPE
VI HAR ALT HVAD XEROX TILBYDER

XEROX
A3 MULTIFUNKTION

XEROX
A4 MULTIFUNKTION

XEROX
printere

Printer fra Xerox er pålidelig og effektiv

Xerox er smart og sikker printer

Moderne virksomheder kræver effektive løsninger, og det krav opfylder Xerox printer.
Printeren er topmodellen hos Business Center Ørestad, og det er en printer, der kan klare alle behov. Virksomheden får med eksempelvis C8000-serien en full-printerløsning.
En printer skal køre som en vigtig del af den daglige drift, og der er ikke plads til halve løsninger. Derfor vælger mange i dag Xerox, uanset om det er en større eller helt store virksomheder, der søger en printer, der kan det meste.

Høj ydeevne og pålidelighed

Eksempelvis Xerox C8000-serien har en ekstrem høj ydeevne, der giver gode muligheder for at udnytte ressourcerne i virksomheden effektivt.
Der er med Managed Print Services mulighed for fjernovervågning af forbrugsstoffer og services.
Selv på store formater har virksomheden desuden mulighed for at vælge en udskriftsopløsning på 1200 x 2400 dpi. Det giver meget tydelig tekst og knivskarpe farver i det professionelle print.

High-end printer

Xerox C8000 kan man med god ret kalde for hig-end printere. Der er tale om topmodeller med smarte og effektive løsninger på virksomhedens printerbehov.
Farveprinterne er superskarpe på farvekvalitet og høj ydeevne, og på den moderne arbejdsplads er en Xerox printer med til at forbedre produktiviteten og giver medarbejderne en helt unik brugeroplevelse.
De forskellige enheder – mobil eller tablet – kan sammen med cloud-forbindelse og forskellige apps gøre hverdagen lettere og meget mere effektiv.
De forskellige funktionaliteter er intuitive og meget lette at bruge, hvilket sikrer, at de også bliver brugt.
En investering i en Xerox maskine er derfor også en investering i virksomheden.
Xerox udvikler hele tiden nye apps, og dermed er en Xerox også fremtidssikret og giver gode muligheder for at arbejde smartere med virksomhedens kommunikation.
Vores high-end program af kvalitetsprintere omfatter også Develop Ineo-serien og Konica Minolta. Du finder her desuden en lang række produkter og øvrigt tilbehør til din printer .

Onlinesikkerhed for din printer

Online-printere skal beskyttes godt, for at forhindre uønsket adgang eller spredning af malware via printeren.
Xerox har et omfattende system til at forhindre angreb og en firmware-verificeringsstest ved aktivering af printeren.
McAfee’s hvidlistningsteknologi beskytter jeres sårbare dokumenter ud fra de højeste standarder.

Uovertruffen kvalitet

Når Business Center Ørestad leverer en printer fra Xerox, er der tale om en printer i superklassen. En Xerox fungerer fejlfrit og optimalt – hver dag.
Derfor er printeren et led i at gøre virksomheden mere effektiv og højne produktiviteten.
Samtidig er der i selve printeren færre dele, der kan bevæge sig – og det giver en langt mere robust printer, der kræver mindre vedligeholdelse.

Business Center Ørestad – god service

Præcis som vores printere lever op til de højeste standarder, er der BCO’s fornemste opgave at yde den samme gode service, som vi selv forventer af vores leverandører. Derfor er vi stolte over, at vi er forhandlere af såvel Xerox som Develops printere, der har markedets højeste standarder.
Der er i moderne virksomheder ikke plads til at vente på service eller reparationer, og derfor er et godt køb hos os også begyndelsen til god service. De to ting kan ikke skilles ad.
Den gode service og hurtig ekspedition er vores fornemste kendetegn, og vi er glade for at mange kunder i deres testimonials fremhæver netop disse egenskaber, når de omtaler os. Lad os hjælpe dig og din virksomhed til den helt rigtige printer og kopimaskine løsning.