Business Center Ørestad A/S - Digevej 114, 2300 København S - Tel: 9669 0000

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder

Se hvad mener om os

Testimonials

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, og det opnår vi kun med kvalitetsprodukter, god kundekontakt og support. Se selv hvad vores kunder mener.​

ADVODAN
Totalløsningen har øget sikkerheden i firmaets dokumenthåndtering, og ikke mindst elimineret meget tidskrævende manuel indtastning af dokumenter og sagsakter. Og hos ADVODAN var tilfredsheden hurtig at spore, da også Hillerød-afdelingen efterspurgte samme løsning, som vi takket være det store forarbejde i Slagelse kunne levere og installere på blot en enkelt dag. Vi ser frem til at fortsætte det konstruktive samarbejde i årene fremover.
Læs hele casen
SOHO / NOHO kontorhotel
Installationen af den nye kopi- og printløsning, med skræddersyet software til data- og dokumenthåndtering, har resulteret i besparelser samt en væsentlig effektivisering af de administrative opgaver hos SOHO. Her hos Business Center Ørestad er vi meget glade for det nye samarbejde som bygger på gensidig tillid, god kundekontakt, effektiv service og fleksibilitet.
Læs hele casen
Marketsquare
There you have it; den samlede hardware-løsning med fire multifunktionsprintere har levet op til alle Marketsquares forventninger, og de er ligeledes meget tilfredse med responstiden ved de få servicebesøg, vi har måttet aflægge. Vi ser frem til at fortsætte det konstruktive samarbejde og den gode kundekontakt i årene fremover.
Læs hele casen

Find os

Ørestad

Arne Jacobsen Allé 7
2300 Købennhavn S

Midtsjælland

Brogrenen 10
2635 Ishøj

+45 9669 0000

info@bco.dk