Print- og kopimaskiner med hele pivtøjet til proof hos reklamebureauet Marketsquare

Om Marketsquare

Marketsquare fra København K er et full-service reklamebureau, der udvikler reklame til den nye markedsplads og hjælper virksomheder med løsninger, der kombinerer velkendte salgsaktiviteter med de nye digitale muligheder – alt fra adfærdsanalyse og markedsrådgivning, koncepter og kampagner, design og grafisk produktion til social media, film og digital m.v.

Udfordring

Marketsquare er en klassisk print- og kopimaskine case. Reklamebureauet udvikler kataloger, aviser, livsstilsmagasiner og in-store materialer, og i den forbindelse er det vigtigt at kunne fremstille prøvetryk af høj kvalitet in-house – til brug for layouts, kundemøder, salgsfremstød m.fl.

Kontakten til Marketsquare blev etableret via Business Center Ørestads interne mødebooker, og Marketsquares IT-chef Christian Brendstrup reagerede på udsigten til god og hurtig service samt høj printkvalitet.

Løsning

For at imødekomme Marketsquares behov installerede vi 4 x Develop Ineo multifunktionsprintere med hele pivtøjet; Fiery Controller til avanceret farvestyring (fx Pantone fra InDesign), Hot Folders, automatisk konvertering (print fit-to-page) etc.

Fra behov var afdækket og demonstration afholdt til endelig installation gik der små 2 uger.

Resultat

There you have it; den samlede hardware-løsning med fire multifunktionsprintere har levet op til alle Marketsquares forventninger, og de er ligeledes meget tilfredse med responstiden ved de få servicebesøg, vi har måttet aflægge.

Så tilfredse at vi 14 dage senere fik en henvendelse fra Yellow Advertising, hvor vi hos Business Center Ørestad kunne bruge Marketsquare som anbefaling og derigennem fik endnu et nyt og spændende samarbejde på palds.

Hos Business Center Ørested er vi også meget glade for det positive samarbejde og takker selvfølgelig for anbefalingerne. Vi ser frem til at fortsætte det konstruktive samarbejde og den gode kundekontakt i årene fremover.

Morten Pilegaard

Økonomichef – Marketsquare