VI FORHANDLER ALT
TIL DIN ORGANISATION FRA konica minolta

Konica minolta

MULTIFUNKTIONSprinter

KONICA MINOLTA
A4 MULTIFUNKTION

KONICA MINOLTA
printere

Skab overblik og spar penge med Konica Minolta

Den bedste printerløsning til virksomheder

Ligegyldigt størrelsen på din virksomhed, er det alfa omega at du har kontrol over udgifterne – også gældende din virksomheds printforbrug.

Med Konica Minoltas sikkerhedsprintsløsninger, kan din virksomhed få indsigt i medarbejdernes printeradfærd, tildele brugeradgangsrettigheder og optimere virksomhedens printinfrastrukturen. Med et Konica Minoltas printersystem har du indblik i hvilke printerområder der kan optimeres, og derved spare din virksomhed for tid og penge, samt minimerer halve printerløsninger.

Konica Minolta er en japansk virksomhed der har kontorer over 45 steder i hele verdenen, hvilket gør dem til et af markeds absolut førende leverandører indenfor printerudstyr og IT-pakker.

Printhardware fra Konica Minolta

Konica Minolta tilbyder et af de bedste produkter indenfor printere på globalt plan. Med Konica Minoltas production printing and Office-maskiner er din virksomhed sikret en printer med revolutionerende farvebillede, ultra hurtigt sort/hvid output, efterbehandlingsmuligheder i høj kvalitet samt muligheden for at tilpasse og tilføje ekstra løsninger der hjælper til at jeres arbejdsgang bliver så effektiv som muligt.

Konica Minolta Ysoft SafeQ er en serverbaseret styreløsning udviklet specielt til at optimere jeres virksomheds printermiljø. Softwarens innovative funktioner giver jer mulighed for at reducere jeres printeromkostninger ved at træffe fakta-baserede beslutninger, og derved lave ændringer der rent faktisk giver mening. De nedsatte printeromkostninger betyder også at jeres virksomhed vil være en mindre belastning for miljøet.

Ysoft SafeQ giver dig mulighed for at tildele adgangsrettigheder, tjekke den enkelte medarbejders printeradfærd og minimerer risikoen for at fortroligt data kommer i de forkerte hænder.

 

Innovativ løsning

Konica Minolta er frontløber når det handler om udvikling af ny teknologi.

I deres Business Innovation Center, udvikler Konica Minolta nye teknologier på baggrund af kundernes behov og ønsker. Udviklingen af de nye teknologier og services drives af at følge den konstante forandring der sker i lokalsamfundet samt på globalt plan. Derved sikre Konica Minolta altid, at deres produkter passer og udvikles efter din virksomheds ønsker og behov.

Er du interesseret i at høre hvilke innovative løsninger Konica Minolta tilbyder som vil skabe værdi for din virksomhed, er du altid velkommen til at ringe til os ved Business Center Ørsted. Vi er klar til at vejlede og guide dig, så du får den service der passer bedst til dit behov.

Business Center Ørsted – vi tager den herfra

Præcis som vores printere og IT-løsninger lever op til de højeste standarter, er Business Center Ørsteds fornemste opgave at yde en maksimal service.

Derfor går vi ikke på kompromis med vores leverandører såsom Konica Monilta eller Xerox – som begge har markedets højeste standarter.

Din virksomhed skal ikke miste effektivitet pga. manglende reparationer og services, derfor er et godt køb hos os også begyndelsen til en god service. Hos Business Center Ørsted har vi stor fokus på at yde en den bedste service samt altid give hurtig ekspedition. Vi er stolte af, at mange af vores kunder omtaler præcis disse egenskaber. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed og hvordan Konica Monilta kan effektivisere jeres hverdag, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok sørge for, at I får den helt rigtige løsning.

Er det ikke en Konica Minolta kopimaskine du ledder efter? Så kan du se vores udvalg af kopimaskiner på vores forside.